Au fost odată mii de albine, câmpuri de flori și doi tineri care adoră mierea.
Mierea curată, așa cum o fac albinele fără intervenția altcuiva; nectarul lor dulce – aliment și medicament în toate societățile, de când lumea și pământul.
Când au văzut că și ceilalți oameni tânjesc după aceeași miere bună, Alina și Marian au pornit să țeasă o poveste nouă. Povestea lor și a miilor de albine care trudesc din greu, dar mereu cu drag. Și cum din idei frumoase și vise se construiesc poveștile, totul a pornit cu o idee: Cum să păstrăm mierea intactă și să o aducem tuturor celor care au nevoie de ea?
Pentru că suntem în secolul XXI, în România, soluția a fost prin tehnologie. Iar mâna de ajutor magică – spiridușii din poveste – au fost fondurile europene.

Ca-n orice poveste sunt multe personaje, de la vlădică la opincă.
Așa și-n povestea noastră.
Alina și Marian au creat o întreprindere socială, în care muncesc cot la cot cu oameni mai puțin privilegiați de viață, persoane cu dizabilități sociale sau defavorizate. Cu toții fac o echipă, iar aliați le sunt apicultorii din zonă, care astfel scapă de grija de a ambala și de a căuta cumpărători pentruprodusul lor. Știm cu toții că legile actuale cer anumite standarde de ambalare și conservare a alimentelor, care necesită timp și condiții speciale. Și asta pentru binele celui care va gusta din produs.

Dar a avea aceste standarde nu e chiar la îndemâna oricui. Aici intervin ei, Alina și Marian, micii noștri eroi. Întâi de toate au învățat totul despre albine, despre munca lor și despre acest nectar minunat și neprețuit. Și au făcut asta ani de zile, moștenind tradiția din familie. Apoi au învățat despre cum se poate ambala această miere, fără să îi afectezi calitațile. Și iar au învățat: despre cum să facă propria afacere și cum să gestioneze banii europeni.
Iar când credeau că le știu pe toate, au venit echipamentele de cea mai înaltă clasă, și iar au învățat. Iar acum, învățații noștri au pus toate astea într-un cazan magic – vorba vine, e ditamai laboratorul – și uite-așa a ajuns pe masa domniilor voastre cea mai minunată miere din câte există.
Și-am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea pentru că ea merită spusă. Iar acum vă urez poftă bună și vă las să vă delectați cu acest nectar binefăcător, iar eu mă duc să-mi bag nasul în borcanul meu de miere, abia luat de la Alina și Marian.

Miere de Calitate Superioara – Alege Produsele Naturale!